Prosjektet Dagslys blir fotoutstilling

Jeg har lyst til å invitere deg til et kunstgalleri i London. Om du i tidsrommet 22-26 juli befinner deg i London må du besøke Old Paradise Yard og se fotoutstillingen vår! Dette ligger supersentralt kun en timinutters spasertur fra Big Ben og Westminster Bridge. Kunstgalleriet (og kafé) heter I'klectik og drives av en katalansk og ivrende fyr som heter Eduard. Superhyggelig og han lager dessuten skikkelig god pai!

Det er jeg, Tor Simen Ulstein og Charlie Fjätström som står bak utstillingen hvor vi vil vise bilder fra hvert vårt prosjekt. Jeg vil vise bilder fra mitt seneste prosjekt Dagslys hvor jeg tar bilder av lys som står på om dagen. Jeg har idag publisert et par bilder i galleriet.
Sjekk www.astrid-gs.com/dagslys/

Etne 2014

Etne 2014

Bildene henger oppe 22. juli men åpning blir torsdag 23. juli da alle de andre galleriene og stedene på Old Paradise Yard også vil ha åpent. Jeg skjønner at ikke alle tenker å dra til London i juli som oss og sikkert ikke får sett fotoutstillingen på I'klectik, og da vil jeg uansett anbefale Eduardo´s plass om du er i London for der er det nye saker på veggen hver uke!