Härjedalen

Jeg er så heldig som får reise jevnlig til denne plassen. Charlie gjør et prosjekt om hjemplassen sin og jeg følger med så ofte jeg kan. Her tar jeg bilder, filmer, jeg puster frisk luft og drikker klart vann. Jeg kobler av, jeg fryser, jeg sover godt, jeg spiser mat med familien, prater ved kjøkkenbordet og rehabiliteres fra smarttelefonen (for det finnes ikke bredbånd!). 

 
 
 

Prosjektet Dagslys blir fotoutstilling

Jeg har lyst til å invitere deg til et kunstgalleri i London. Om du i tidsrommet 22-26 juli er i London må du besøke Old Paradise Yard og se fotoutstillingen vår! Dette ligger supersentralt kun en timinutters spasertur fra Big Ben og Westminster Bridge. Kunstgalleriet (og kafé) heter I'klectik og drives av en katalansk og ivrende fyr som heter Eduard. Superhyggelig og han lager dessuten skikkelig god pai!

Det er jeg, Tor Simen Ulstein og Charlie Fjätström som står bak utstillingen hvor vi vil vise bilder fra hvert vårt prosjekt. Jeg vil vise bilder fra mitt seneste prosjekt Dagslys hvor jeg tar bilder av lys som står på om dagen. 

Kambe i Etne, 2014.

Kambe i Etne, 2014.

Assistentjobb

Hei, velkommen tilbake til denne veldige aktive bloggen. Jeg vil dele litt nyheter og fortelle at jeg siden juni har jobbet som assistent for Dag Alveng. Akkurat nå er vi to assistenter, og i dag på jobb startet vi rolig og testa et av Dags Hasselblad. Med gammel reservefilm og en skrallete lysmåler må vi si oss fornøyd.

fujichrome01
fujichrome02
fujichrome03
fujichrome04
fujichrome05

Jeg holder også på med et prosjekt hvor jeg tar bilder av lys som står på ute om dagen.

fujichrome06

Bildene i dette innlegget er tatt av Julie Lauritzen og Astrid Gjersøe Skåtterød.