I made a dummy for the LUMA Recontres dummy book award Arles

My sister is getting married 2 July and on the day after the wedding in the evening I will go to Paris and eventually go to the photography festival in Arles. Not alone but with my Charlie.  In that occasion I made a dummy of my latest project Daylights I will submit to the dummy award. I feel crazy to send this in the mail when I just finished it after working my ass of this week. I even got sick. I enjoyed this so much it has been a lot of fun, but I can admit some parts of the process has been time consuming and frustrating. Still that is when you know you are putting a real effort into it! 
Les Recontres d'Arles 

Det er februar og..

Jeg sitter og setter sammen gamle og nye bilder fra prosjektet dagslys. Hodet er fullt av bilder og utvalg, og sannelig har jeg kommet på nye prosjekter som jeg ser frem til å starte på. Det er så gøy når skaperviljen tar over! Også midt på vinteren og! Helt utrolig.

Natur fra Härjedalen

Jeg er så heldig som får reise jevnlig til denne plassen. Charlie gjør et prosjekt om hjemplassen sin og jeg følger med så ofte jeg kan. Her tar jeg bilder, filmer, jeg puster frisk luft og drikker klart vann. Jeg kobler av, jeg fryser, jeg sover godt, jeg spiser mat med familien, prater ved kjøkkenbordet og rehabiliteres fra smarttelefonen (for det finnes ikke bredbånd!). :)

 
 
 
 
 

Prosjektet Dagslys blir fotoutstilling

Jeg har lyst til å invitere deg til et kunstgalleri i London. Om du i tidsrommet 22-26 juli befinner deg i London må du besøke Old Paradise Yard og se fotoutstillingen vår! Dette ligger supersentralt kun en timinutters spasertur fra Big Ben og Westminster Bridge. Kunstgalleriet (og kafé) heter I'klectik og drives av en katalansk og ivrende fyr som heter Eduard. Superhyggelig og han lager dessuten skikkelig god pai!

Det er jeg, Tor Simen Ulstein og Charlie Fjätström som står bak utstillingen hvor vi vil vise bilder fra hvert vårt prosjekt. Jeg vil vise bilder fra mitt seneste prosjekt Dagslys hvor jeg tar bilder av lys som står på om dagen. Jeg har idag publisert et par bilder i galleriet.
Sjekk www.astrid-gs.com/dagslys/

Etne 2014

Etne 2014

Bildene henger oppe 22. juli men åpning blir torsdag 23. juli da alle de andre galleriene og stedene på Old Paradise Yard også vil ha åpent. Jeg skjønner at ikke alle tenker å dra til London i juli som oss og sikkert ikke får sett fotoutstillingen på I'klectik, og da vil jeg uansett anbefale Eduardo´s plass om du er i London for der er det nye saker på veggen hver uke!
 

Assistentjobb

Hei, velkommen tilbake til denne veldige aktive bloggen! Jeg ville dele litt nyheter og fortelle at jeg jobber som assistent for Dag Alveng (siden juni). For tida er vi to assistenter, og i dag på jobb startet vi rolig og testa et av Dags Hasselblad. Med gammel reservefilm og en skrallete lysmåler må vi si oss fornøyd. Sjekk her da!

fujichrome01
fujichrome02
fujichrome03
fujichrome04
fujichrome05

Jeg holder også på med et prosjekt hvor jeg tar bilder av lys som står på ute om dagen.

Jeg kaller dem "daylights".

fujichrome06

Bildene i dette blogginnlegget er tatt av Julie Lauritzen og Astrid Gjersøe Skåtterød.

Hjemmeside?!?

Hei! I et fag på skolen måtte jeg utvikle og publisere en hjemmeside. Jeg innså plutselig at det hadde vært fint å faktisk publisere den på ordentlig. På siden finner du arbeid, prosjekter m.m. jeg har gjort, kontaktdetaljer og en blogg. Jeg skal begynne å blogge så det er bare å bokmerke meg.

I påska laget jeg en bok. Den er full av lim og er ett hundre prosent hjemmelaget. Portrettene kan du se i galleriet Familien.

Familien_bok
Familien_bok
Familien_bok2.jpg

Og om du titta litt rundt, takk skal du ha!